02 Aralık 2006

Erkeklik deklerasyonu!!

Bütün kadınlara:

1. Eger sismanladiginizi dusunuyorsaniz buyuk ihtimalle sismanlamissindir zaten, bize sormayin, cevap vermeyi reddediyoruz.

2. Eger bir sey istiyorsaniz sormaniz yeterli. Bi seyi acikliga kavusturalim. Biz erkekler oyle farkli anlamlar tasiyan dolayli sorulari anlamayiz. Ne istiyorsaniz dogrudan soyleyin.

3. Eger aslinda cevap beklemediginiz bir soru sordugunuzda duymak istemediginiz bir cevap alirsanizsakin sasirip kizmayin.

4. Biz erkekler basitizdir. Mesela sizden ekmegi getirmenizi istiyorsak, aslinda ekmegi getirmenizi istiyoruzdur. Bundan ekmek masada degil diye bir igneleme
yaptigimiz sonucunu cikarmayin. Bunda ne bir dolayli anlam ne de bir igneleme var.

5. Sizi dusunmedigimiz zamanlar da olabilir. Bu kotu bir sey degil, buna alismalisiniz. Bize ne dusundugumuzu sakin sormayin, cunku bu bizim icin sizin politika, ekonomi, felsefe, futbol, kafa cekmek, gogusler, kalcalar ve arabalar hakkinda muhabbet edebileceginizi gosterir, ama edemezsiniz.

6. Cuma + Cumartesi + Pazar = Bol bol yemek yemek = Arkadaslarla muhabbet , Futbol, Bira. Bizden baska bir sey beklemeyin. Ister deprem, ister yangin, ister sel, ister dolunay olsun bizim icin haftasonlari budur.

7. Alisveris yapmak zevkli degildir ve asla da olmayacak.

8. Bir yere gittigimizde, hangi kiyafeti giyerseniz giyin, size cok yakisiyor, yemin ederiz, o yuzden bir daha sormayin.

9.Yeteri kadar ayakkabiniz ve elbiseniz var. Bizi iflas ettirmek bir sevgi gosterisi degildir.

10. Erkeklerin cogunun en fazla 3 cift ayakkabisi vardir. Tekrar ediyoruz, biz basitiz. O yuzden 30 cift ayakkabinizdan hangisinin kiyafetinize uyacagini sormayin, bilmiyoruz.

11. Evet ya da hayir gibi cevaplar yeterlidir, soru ne olursa olsun. Baska anlamlar aramayin, evet ya da hayir iste.

12. Bir problemin oldugunda benden sorunu cozmek icin yardim iste. Bizden sizinle ayni uzuntuyu cekmemizi beklemeyin, o sizin kiz arkadaslarinizin isi.

13. 8 hafta suren bas agrilari bas agrisi olamaz, bir doktora gidin.

14. Eger 2 degisik sekilde anlayabileceginiz bir sey soylemissek ve bunlardan biri kotu ve sizi uzecekse, kesinlikle öbür anlaminda soylemisizdir, bosuna bizi sikintiya sokmayin.

15. Erkekler sadece 16 renk gorurler. Sampanya bir renk degil bir ickidir.

16. Siz el cantalarini ne kadar seviyorsaniz biz de birayi o kadar seviyoruz. Bunu anlamanizi beklemiyoruz cunku biz de sizinkini anlamiyoruz.

17. Size neyiniz var diye sordugumuzda hicbir seyim yok derseniz size inaniriz, bizim icin olay bitmistir. O yuzden bir seyiniz varsa dogrudan soyleyin.

18. Beni seviyor musun diye sormayin. Emin olun ki sevmesek yaninizda 1 saniye bile durmayiz.

19. En karmasik durumda bile bizim icin temel kural sudur: En kolayini sec. Bizden komplike seyler beklemeyin.

Hiç yorum yok: