22 Mart 2007

Fıkra

Adamin biri isyerindeki kantinde arkadasiyla yemek yerken "Kolumun agrisindan ölüyorum" diye arkadasina dert yanmis, "Doktora gitsem iyi olacak". Arkadasi da "Yahu ne lüzum var" demis, "Ilerde kösedeki marketin çikisinda yeni bir bilgisayarli cihaz koydular. Üç dolara bir jeton aliyorsun kasadan, atiyorsun, yaninda getirdigin idrar örnegini açilan kapaktan içeri veriyorsun, on saniye sonra neticeyi ve tedavi için
yapman gerekenleri ögreniyorsun", "Gördügün gibi ucuz ve çabuk" diye eklemis.
Adam hemen bir kaba idrarini doldurup arkadasinin dedigini yapmis ve bilgisayar 10 saniye sonra yazili olarak cevap vermis:
"Kolunuzda bir cins eklem agrisi olan Teniselbo olusmus.Sicak suya koyun, agir islerden kaçinin, iki hafta sonra düzelecektir"
Memnun biçimde eve dönen adam, bir yandan bilgisayarin dedigini uygularken bir yandan da muzurca fikirlere kapilip bu akilli cihazin nasil aldatilabilecegini düsünmeye baslamis.Ertesi gün olunca bir miktar çesme suyuna köpeginden alinmis bir kili koymus, üstüne bir sekilde elde ettigi karisinin ve kizinin idrar örneklerini eklemis. Tüm bu karisimin üzerine bir de mastürbasyon yapip dogru cihazin yanina varmis.Jetonu atip kabi makinaya vermis, on saniye sonra cihazdan yazili yanit gelmis.
1. Çesme suyunuz çok kireçli. Bir filtre cihazi almayi düsünün
2. Köpeginizde kene var. Eczaneden özel bir sampuan alip köpeginizi yikayin.
3. Kiziniz kokain bagimlisi. Bir psikiyatri klinigine yatirin.
4. Kariniz hamile. Ikizler. Sizden degil. Iyi bir avukat bulun.
5. Kendinizi bu yolla tatmin etmeyi birakmazsaniz kolunuz iyilesmez.

Hiç yorum yok: