23 Eylül 2008

Biz de destek verelim

HERKES DESTEK OLSUN ARKADAŞLAR.
YAŞADIĞIMIZ SÜRE BOYUNCA HEPİMİZİN KORKULU RÜYASI BİR HASTALIK, DESTEK OLALIM........ SADECE 15 SN. VAKTİNİZİ ALACAK.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.


Bu maili 10 arkada
şına yollayarak, en az 1000 kanserli çocuğun hayatını kurtar

http://www.losev.org.tr/dergi/kent.htm

Arkadaşlar,

Kampanyamız hızla ilerliyor. Ama zamanımız çok az. Bugün de lösemili bir çocuk başvurdu. 6/6 tam uyumlu verici kardeşi olmasına ve hastanın yaşaması kemik iliğine bağlı olmasına rağmen nakil yaptıracak hastane bulamıyor.

En yakın 3 ay sonrasına randevu veriliyor. Yani bir anlamda beklerken ol deniliyor. Bunun için zamanımız yok. Ben utanıyorum.
Ama ne yapacağımı da şaşırdım. Gerçekten bu insanlar bu kadar duyarsız mı ?? Ya da bir tek biz mi telaşlanıyoruz.
Acaba biz de mi 3 maymun olmalıyız ki akşam rahat uyuyalım. Hayır, olamaz. İnsanlık henüz ölmedi. Ya gerçekten bizim çok yakınımız birisi yaşayacakken göz göre göre ölse biz ne yapardık. İnsanlar katil olur yahu.

Haydi, tuşlara daha fazla dokunalım ve bu sayıyı kısa zamanda 1 MİLYONA çıkaralım, sonra da 5 milyona. Sesimizi basın bile duymuyor, siyasiler nasıl duysun?

Elinize sağlık. Kolay gelsin.

Dr. Üstün EZER Yönetim Kurulu Başkanı
LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı



'[Lösemi hastası] Volkan Dündar 13 yaşındaydı. Hastanede ilik nakli için yıllarca sıra bekledi. Bir gün Dündar ailesinin telefonu çaldı. Nakil için sıra geldiğini söylediler.

Ancak Volkan bu telefondan 4 gün önce ölmüştü. Son 10 ayda 15 lösemili çocuk, uygun ilik bulunduğu halde hastanede yatak bulunamadığı için yaşamını yitirdi.'

Milliyet Gazetesi, 26 Kasım 2006 Pazar


'38 [lösemili] çocuğu göz göre göre kaybettik.'

Star Gazetesi, 24 Kasım 2006 Pazar
!

DUYARLI G
ÖNÜLLÜLERİMİZE,

Çağdaş ve aydınlık toplumlarda sivil toplum kuruluşları doğruları söylemekte ve ülke yararına olan konuları çıkar gözetmeksizin

gündeme getirmektedir.

Değil yüzlercesini bir çocuğun bile ölümünde duyarlı ve aydın insanlar seslerini yükseltmekte, sorumlulardan hesap sormaktadırlar.

Yıllardır LÖSEV hayat kurtarmak ve tamamen parasız tedavi hizmeti verebilmek için çırpınırken, eşsiz bir proje kurabilmek için çabalarken buna ilgisiz kalan siyasileri uyandıralım.

Biz yüz binler değil, 1 milyon değil, 5 milyon kişinin bu konuda ciddi desteğini arzu ediyoruz ve de bu başarıyı tüm TÜRKİYE ile paylaşmak istiyoruz.

Siz bu maili en az 10 arkadaşınıza yollayarak sırada bekleyen en az 1000 lösemili ve kanserli çocuğun hayatını kurtarmanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz.

Destek verebilmek için burayı tıklayınız. (
http://www.losev.org.tr/dergi/kent.htm )

UNUTMAYIN! HEDEFİMİZ 5 MİLYON KİŞİDİR.

Saygı ve şükranlarımızla,

Dr. Üstün EZER,
Pediatrik Hematolog,

LÖSEV YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Hiç yorum yok: